Fysiotherapie Praktijk D.F. Eijkelenkamp

Ontzorgen is -vind ik- het sleutelwoord als het gaat om de afhandeling en begeleiding van mijn praktijk waar het gaat over de administratie door kantoor Bigvoet. Advisering: Wanneer te investeren, wanneer te wachten. Meedenken: Komen met oplossingen voor problemen waarvan ik nog niet wist dat ze überhaupt bestonden. Overzicht: Een snelle en heldere afhandeling van de jaarcijfers. Gebundeld in een, zelfs voor mij, overzichtelijk document. Prijs-kwaliteit in verhouding: Het klinkt alsof je daarvoor je portemonnee moet leeggooien maar niets is minder waar. Een hele redelijke prijs waarvoor ik het zelf nooit zou kunnen doen.
Ik ben zeer tevreden.”

Danny Eijkelenkamp (eigenaar/directeur)

Bij Fysiotherapie praktijk D.F. Eijkelenkamp in Hoorn kun je terecht voor:

  • Algemene fysiotherapie
  • Kaakfysiotherapie
  • Echografie
  • Dry needling
  • Hoofdpijn